Open Dag

Hoe maak ik onze open dag nog succesvoller?

Wij worden regelmatig ingehuurd door scholen, bedrijven en instellingen om een beetje extra entertainment te geven op een beurs, open dag of bedrijfsactie. De meeste mensen zijn twijfelachtig of weten niet zo goed wat je kan verwachten of wat de meerwaarde is van foto’s op zo’n evenement. Om heel eerlijk te zijn, snap ik niet zo goed waarom die twijfel bestaat.

Daarom deze blog om jullie te laten ervaren, en nee niet overtuigen, waarom een photobooth juist een enorme meerwaarde is. Het begint al bij binnenkomst, wanneer er kinderen bij zijn (en sorry, ook vrouwen) dan beginnen de meeste al te lachen. De photobooth staat op een mooie plek en iedereen fluistert al wat is dat of ja leuk gaan we doen.

De meerwaarde van photobooths wordt vaak onderschat en nee dat is niet erg want zo kunnen wij weer bewijzen hoe leuk dit stukje entertainment kan zijn. Juist het lachen en met name de fotostrip die de gasten meekrijgen als herinnering maken een photobooth tot een waar succes.

De fotostrips blijven nog weken en zelfs maanden op de koelkast hangen, worden als boekenlegger gebruikt of worden ingelijst en neergezet op kantoor of thuis. Omdat wij de fotostrips opmaken met bijvoorbeeld jullie logo zullen juist deze gasten nog vaak terugdenken aan jullie beurs, open dag of ander evenement. Daardoor zal de keuze om juist naar die school te gaan vele malen groter worden.

Oprecht een win-win situatie dus!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *