Corona

Een photobooth op 1,5 meter?

Er is al heel veel geschreven, gezegd en vooral niet gezegd over deze bijzonder tijd met Corona. Het jaar begon ontzettend goed voor ons en als je het weer nog in beschouwing neemt had dit een top seizoen moeten worden. Tot minister Rutte aangaf dat iedereen zoveel mogelijk thuis moest gaan werken, de evenementen tot 1 september verboden werden en het zwart wit onmogelijk voor ons werd om de business te kunnen draaien.

We hebben geen vitaal beroep, want entertainment hoort niet in het rijtje thuis. Al moet ik zeggen dat naar mate de tijd verstrijkt de mensen toch meer en meer roepen en behoefte krijgen aan een gezellig feestje. Maar goed we mochten helemaal niets meer doen. Want alleen op de foto in een fotohokje of alleen in de Volkswagenbus is geen feest of wel?

Door alle regelingen kunnen we het hoofd enigszins boven water houden en we zijn ook meer dan dankbaar dat we in Nederland leven waarin dit allemaal mogelijk wordt gemaakt. Maar zonder te klagen, het is niet leuk om thuis te moeten zitten terwijl je machteloos moet toekijken hoe de photobooths staan te versloffen.

Onze ogen zijn gericht op 1 juli want dan mogen er hopelijk weer 100 mensen bij elkaar komen en dat betekend dat de meeste bruiloften toch door kunnen gaan. Hoe we dat gaan doen moet blijken of de mensen daadwerkelijk de 1,5 meter kunnen waarborgen. Wij gaan er in ieder geval weer hele mooie feestjes van proberen te maken!

Iedereen bedankt voor de steun en liever berichten in deze moeilijke en uitdagende tijd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *