HET FOTOHOKJE

Er zijn inmiddels al honderden soorten Photobooths te vinden, maar het originele Fotohokje blijft een klassieker. Vroeger, heel lang gelden, stond hij op menig station en kon je ter plekke pasfoto’s laten maken en afdrukken. Tegenwoordig is de Photobooth niet meer weg te denken op een geslaagd feest.

Met het fotohokje van Mijnfotohokje s je feestje of evenement een gegarandeerd succes. Het Fotohokje is al sinds hij de overstap maakte van een pasfotohokje op het station naar een Photobooth, een succes geweest op duizenden feesten en partijen.

Fotohokje-huren-vs1

HET LEUKSTE HOKJE

Met een nostalgische knipoog naar heel lang geleden, kruip je nu in de Photobooth en trek je, met of zonder props, het gordijn achter je dicht om de leukste foto’s te maken.

Alle foto’s worden direct afgedrukt en deze gaan met de gasten mee of worden in jullie gastenboek geplakt. De stripjes zullen nog maandenlang bij de mensen op de koelkast als boekenlegger of op het bureau staan om keer op keer weer een glimlach te bezorgen als ze terugdenken aan jullie bijzondere dag of evenement.

Jongens, meisjes, opa’s, oma’s, directeuren en secretaresses hebben al ontelbare herinneringen gemaakt in onze Photobooths en allemaal met een grote glimlach of tranengeschater.

HET FOTOHOKJE

Geef jij een feest? Ben je jarig? Gaan jullie trouwen? Organiseer jij een zakelijk evenement en wil je net dat beetje extra geven? Dan ga je met Het Fotohokje de show stelen!

Nostalgisch Uiterlijk

Door zijn herkenbare uitstraling zal menigeen weer terugdenken aan de goede oude tijd,

Onbeperkt afdrukken

Wij hebben geen limit op het aantal foto’s. Je wilt toch geen moment missen van je feest!

Professionele foto's

Alle foto’s worden gemaakt in hoge resolution. Zodat je je favoriete foto kunt afdrukken.

Unieke fotostrip

Wij ontwerpen de fotostrip uniek en alleen voor jullie. Zodat geen enkele fotostrip het zelfde is.

MAAK JE PHOTOBOOTH NOG COMPLETER

FOTOSTRIP ENVELOPPE

De enveloppe is speciaal ontworpen voor onze fotostrips. De enveloppes zijn gemaakt van luxe papier en kunnen bedrukt worden met jullie namen of met jullie bedrijfsnaam of logo.

BACKDROPS

Een mooie backdrop voor je bruiloft? Een custom backdrop met jullie bedrijfsnaam op de achtergrond?  Of willen jullie liever een greenscreen? Vanuit ons standaard assortiment hebben wij voor iedereen wat te kiezen.

GASTENBOEK

Met het gastenboek beleef je achteraf de avond nog eens na. Kies je voor ons standaard gastenboek of gaan jullie voor de luxe versie?

PERSOONLIJKE PROPS

Onze Photobooths zijn standaard uitgerust met een breed pakket aan allerlei props. Hoedjes, mutsen, brillen, snorren, hotdogs, wc-borstels, pruiken, boa’s, stropdassen en nog veel meer.