DE RING ROAMER

Een photobooth is een fantastische gadget op je feest of evenement, maar het betekent wel dat de gasten zin moeten hebben om op de foto te gaan. Met de Ring Roamer hoeven je gasten niet naar een hokje, busje of paal toe te lopen, maar breng je de Ring Roamer rechtstreeks de dansvloer op.

Met de draagbare photbooth kan je niet alleen foto’s maken. Boomerangs, filmpjes en GIFjes behoren tot de mogelijkheden. Op een groot evenement of feest komt hij daardoor nog meer tot zijn recht.

DE DRAAGBARE PHOTOBOOTH

De Ring Roamer is een van de meest veelzijdige photobooths die er te vinden is. Hij staat op een paal maar daar kan je hem vanaf halen! Je neemt dan de Ring mee de zaal in om zo foto’s een geheel nieuwe belevenis te geven.

De LED ring is naar wens in diverse kleuren aan te passen. Hij kan wat feller staan in donkere ruimtes maar ook aangepast wanneer een feest of evenement in de buitenlucht plaats vindt.

Door zijn handzaamheid is hij te dragen en krijg je foto’s van overal op je feest. Opa en Oma die op een bankje zitten, twee verliefde collega’s of juist fantastische unieke shots door hele andere ogen van je evenement of feestje.

ringroamer

DE RING ROAMER

Beleef magische momenten met onze Magic Mirror. Met een simpele aanraking start de magische spiegel en kun je foto’s gaan maken.

Draagbaar

De Ring Roamer is draagbaar en komt dus naar de dansvloer om daar mee te feesten.

GIF Mogelijkheid

Met de Ring Roamer kun je niet alleen foto’s maken maar ook hele leuke GIF animaties

Uniek Uiterlijk

Door zijn ronde verschijning met LED verlichting is er geen ander als de Ring Roamer.

Direct Afdrukken

Ook met de Ring Roamer kan je direct je foto’s afdrukken.

MAAK JE PHOTOBOOTH NOG COMPLETER

FOTOSTRIP ENVELOPPE

De enveloppe is speciaal ontworpen voor onze fotostrips. De enveloppes zijn gemaakt van luxe papier en kunnen bedrukt worden met jullie namen of met jullie bedrijfsnaam of logo.

BACKDROPS

Een mooie backdrop voor je bruiloft? Een custom backdrop met jullie bedrijfsnaam op de achtergrond?  Of willen jullie liever een greenscreen? Vanuit ons standaard assortiment hebben wij voor iedereen wat te kiezen.

GASTENBOEK

Met het gastenboek beleef je achteraf de avond nog eens na. Kies je voor ons standaard gastenboek of gaan jullie voor de luxe versie?

PERSOONLIJKE PROPS

Onze Photobooths zijn standaard uitgerust met een breed pakket aan allerlei props. Hoedjes, mutsen, brillen, snorren, hotdogs, wc-borstels, pruiken, boa’s, stropdassen en nog veel meer.