PHOTOBOOTH OPTIES

Met de photobooth opties maak je je feest, bruiloft of evenement nog unieker en persoonlijker. Met een GIF Booth maak je onvergetelijke momenten, terwijl je met onze persoonlijke props elk thema kan kiezen die je kan bedenken.

Kortom de mogelijkheden zijn oneindig en wij vernieuwen deze zo vaak mogelijk.

GIF Booth

Tegenwoordig kan je door verschillende foto’s te combineren hele bijzondere dingen maken. Een er van is de GIF oftewel Graphics Interchange Format. Hele moeilijke woorden voor wat eigenlijk een kort verspringend filmpje is van foto’s die snel achter elkaar worden afgespeeld.

De foto’s worden direct afgedrukt en de filmpjes kun je direct op Facebook of op Instagram delen. De bestanden worden opgestuurd, zodat jullie na het feest of evenement het nog vele malen kunnen herbeleven.

Voor zakelijke evenementen is de GIF booth de ideale manier om nog meer aandacht te trekken op je website of social media kanalen. De bewegende filmpjes zullen snel de aandacht trekken en zo voor meer exposure op een unieke manier zorgen

PERSOONLIJKE PROPS

Mijn Fotohokje is de meest uitgebreide en complete Photobooth leverancier van Nederland. Onze Photobooths zijn standaard uitgerust met een breed pakket aan allerlei props. Hoedjes, mutsen, brillen, snorren, hotdogs, wc-borstels, pruiken, boa’s, stropdassen en nog veel meer!

Naast onze standaard sets kunnen wij ook diverse soorten thema props verzorgen. Hiervoor vragen wij uiteraard wel een extra vergoeding, maar met deze speciale thema prop sets maak je een feest nog unieker.

GASTENBOEK

Met ons gastboek maak je je feest of evenement nog completer. Wanneer de fotostrips afgedrukt zijn kan er er een in het gastenboek laten plakken. Je gasten kunnen er dan een persoonlijke boodschap of herinnering bij schrijven en zo heb jij na je feest of evenement nog uren lang leesplezier.

Ons standaard gastenboek is al erg mooi, maar wat denk je van een kraft papier gastenboek? Met deze luxe uitstraling staat hij niet alleen mooi in je boekenkast maar is hij een lust voor het oog om te zien.

fotostrip-enveloppe-Mijnfotohokje

FOTOSTRIP ENVELOPPE

Een unieke fotostrip ontworpen door Mijn Fotohokje is al een cadeau op zich. Maar met de Fotostrip enveloppe maak je hem nog specialer.

De enveloppe is speciaal ontworpen voor onze fotostrips en er past precies één fotostrip (of meer natuurlijk) in. De enveloppes zijn gemaakt van luxe papier en kunnen bedrukt worden met jullie namen of met jullie bedrijfsnaam of logo.

De enveloppes met daarin jullie fototastische herinnering zijn een fenomenaal geschenk om te geven en om te krijgen!

BRANDING

Al de producten van Mijn Fotohokje zijn te branden in huisstijl, festival stijl of juist in de kleuren van een nieuw te lanceren product. The sky is the limit is een bekend gezegde, maar bij Mijn Fotohokje dat echt zo. We kunnen de animaties van het aftellen personaliseren met stemmen, animaties en zelfs filmpjes.

Het aangezicht van onze producten kunnen we wrappen, spuiten, bestickeren of graferen zodat ons product geheel wordt opgenomen in jullie speciale evenement. Wij denken hierin graag met jullie mee en zorgen ervoor dat wanneer er een photobooth van Mijn Fotohokje staat, het een onvergetelijke ervaring wordt.

SOCIAL MEDIA STATION

Met het social mediastation kan je klanten of gasten de foto die zij net hebben genomen naar hun eigen email, Facebook, Twitter of Instagram account laten sturen. Door onze software kunnen zij op een hele gemakkelijke en vooral veilige manier de zojuist gemaakte foto’s delen op hun eigen pagina’s of ontvangen zij hem met een uniek kader in de mail.

Het social mediastation is uitermate geschikt voor beurzen, congressen of grote evenementen waar je bijzonder acties mee kan bedenken. Wij denken graag mee in de juiste oplossing om jullie product of bedrijf op weg te helpen met een onvergetelijke actie.