DE MAGIC MIRROR

Spiegeltje spiegeltje….. Nee dat sprookje kennen we inmiddels allemaal wel. Maar ken je de magie van de Magic Mirror van MijnFotohokje al?

Zonder magische woorden kan je met een simpele vingeraanraking de magie starten. De Magic Mirror neemt je mee in een interactieve sprookjeswereld waarbij jullie voor de spiegel onvergetelijke herinneringen kunnen maken.

DE MAGISCHE SPIEGEL

Alsof je voor de sprookjes spiegel uit Doornroosje staat. Bij onze magische fotospiegel is een tik van je vinger genoeg om de fotospiegel te activeren voor onvergetelijk poses.

De foto’s worden natuurlijk direct afgedrukt op een voor jou uniek ontworpen fotostrip die je gelijk mee kan geven aan je gasten of in het gastenboek kan plakken, om later je feest of evenement nog eens her te beleven.

We staan dagelijks voor de spiegel om ons haar te kammen, tanden te poetsen, ons op te maken of puistjes uit te knijpen. Maar foto’s maken voor een spiegel is iets nieuws. Door een interactieve animatie die zich op de spiegel afspeelt, lijkt het net alsof hij tegen je praat.

magicmirror-mijnforohokje

DE MAGIC MIRROR

Beleef magische momenten met onze Magic Mirror. Met een simpele aanraking start de magische spiegel en kun je foto’s gaan maken.

Luxe uitstraling

Met de rode loper en de vip palen is onze fotospiegel een unieke eye-catcher in elke feest locatie.

Onbeperkt afdrukken

Wij hebben geen limit op het aantal foto’s. Je wilt toch geen moment missen van je feest!

Professionele foto's

Alle foto’s worden gemaakt in hoge resolution. Zodat je je favoriete foto kunt afdrukken.

Unieke fotostrip

Wij ontwerpen de fotostrip uniek en alleen voor jullie. Zodat geen enkele fotostrip het zelfde is.

MAAK JE PHOTOBOOTH NOG COMPLETER

FOTOSTRIP ENVELOPPE

De enveloppe is speciaal ontworpen voor onze fotostrips. De enveloppes zijn gemaakt van luxe papier en kunnen bedrukt worden met jullie namen of met jullie bedrijfsnaam of logo.

BACKDROPS

Een mooie backdrop voor je bruiloft? Een custom backdrop met jullie bedrijfsnaam op de achtergrond?  Of willen jullie liever een greenscreen? Vanuit ons standaard assortiment hebben wij voor iedereen wat te kiezen.

GASTENBOEK

Met het gastenboek beleef je achteraf de avond nog eens na. Kies je voor ons standaard gastenboek of gaan jullie voor de luxe versie?

PERSOONLIJKE PROPS

Onze Photobooths zijn standaard uitgerust met een breed pakket aan allerlei props. Hoedjes, mutsen, brillen, snorren, hotdogs, wc-borstels, pruiken, boa’s, stropdassen en nog veel meer.