FUN & MEER

Wij van Mijn Fotohokje vinden het erg belangrijk om de beste service aan onze klanten te kunnen bieden. Regelmatig kwam de vraag of wij ook meer deden dan alleen maar photobooths verhuren.

Vandaar dat wij binnen onze service een aparte plek hebben gemaakt voor producten die jullie feest, bruiloft of evenement nog completer maken. Namelijk  Fun & Meer.

LICHTLETTERS

Elke bruiloft is uniek en bijzonder. Met de LOVE Letters van Mijn Fotohokje geef je net dat beetje extra sfeer om je speciale dag of feest nog persoonlijker te maken. Wij hebben diverse soorten letters beschikbaar onder andere: LOVE, MR & MRS, JUST MARRIED.

Heb je een voorkeur voor andere letters, neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Sfeer op je bruiloft, feest of evenement kan je bijzondere dag maken of juist breken. Met de LOVE Letters van Mijn Fotohokje breng je niet alleen sfeer en gezelligheid, maar ook een stukje uitstraling.

Door onze luxe afwerking van alle letters krijgt je feest net dat beetje “meer” en zullen je gasten nog lang na praten over hoe mooi alles was gestyled.

Wij van Mijn Fotohokje hebben verschillende soorten lettercombinaties. Je kan denken aan het simpele LOVE maar ook MR & MRS of JUST MARRIED. Wanneer je er op tijd bij bent kan er in overleg met ons, een speciaal woord voor jullie unieke evenement gemaakt worden. We hebben namelijk bijna het hele alfabet!

HASHTAG PRINTER

Met de Hashtag printer van Mijn Fotohokje kunnen je gasten, klanten of mensen waar dan ook ter wereld een foto taggen op social media. Wanneer zij dan jullie unieke hashtag gebruiken wordt deze automatisch afgedrukt, eventueel op een voor jou uniek ontworpen fotostripje, waarna hij op te halen is bij de Hashtag printer.

Met de Hashtag printer bied je de gasten en/of klanten een unieke mogelijkheid om van hun foto een herinnering te maken die tastbaar is.

De Hashtagprinter van Mijn Fotohokje zet je in je restaurant, koffiebar, op je festival, feest of evenement. Door unieke software te gebruiken “scant” de Hastagprinter op elk moment alle social media kanalen. Wanneer de unieke Hastag# gebruikt wordt, maakt hij een printopdracht en rolt de geplaatste foto direct de printer uit.

Deze wordt natuurlijk afgedrukt op een special ontworpen fotostripje waarbij je als bedrijf ook nog hele leuke acties aan vast kan plakken.

POLAROIDCAMERA

De Polaroidcamera is al sinds mensenheugenis de camera om foto’s te maken en direct af te drukken. Met de Polaroid camera van Mijn Fotohokje kan je zelf of je gasten foto’s laten nemen van onvergetelijke momenten. Deze worden direct afgedrukt op een ouderwetse Polaroid en zo heb jij of je gasten direct een herinnering aan je bijzonder dag.

De Polaroid Camera is de meest makkelijke manier van foto’s maken. Door ze bijvoorbeeld op diverse plekken in de zaal neer te leggen krijg je net als met de Ring Roamer van Mijn Fotohokje, unieke foto’s van je feest of evenement.

Er zijn diverse Polaroidcamera’s beschikbaar dus je kan ze uitbreiden zoals je zelf zou willen. Je kan voor de Polaroid Classic kiezen en ze direct door de camera laten afdrukken, maar je kan ook voor de Polaroid Now kiezen en alle foto’s op een centrale plek door de Polaroidbooth laten afdrukken.