FOTOBOOTH OPTIES

Met de fotobooth opties maak je je feest, bruiloft of evenement nog unieker en persoonlijker. Met een GIF Booth maak je onvergetelijke momenten, terwijl je met onze persoonlijke props elk thema kan kiezen die je kan bedenken.

Wil je voor je bedrijf onze photobooths in jullie huisstijl of in het thema van jullie feest? dan denken wij graag mee in de optie’s om het nog specialer te maken.

Met de fotostrip enveloppe geef je de gasten op je feest, bruiloft of evenement een nog persoonlijkere attentie.

Kortom de mogelijkheden zijn oneindig en wij vernieuwen deze zo vaak mogelijke.

GIF BOOTH

Tegenwoordig kan je door verschillende foto’s te combineren hele bijzondere dingen maken. Een er van is de GIF oftewel Graphics Interchange Format. Hele moeilijke woorden voor wat eigenlijk een kort verspringend filmpje is van foto’s die snel achter elkaar worden afgespeeld.

Wanneer je foto’s maakt in een van onze photobooths kun je met de GIF booth ontzettend leuke en ludieke filmpjes maken. Onze Boothmanager kent de leukste poses en samen loodst hij jullie naar GIF filmpjes waar jullie nog lang van zullen genieten.

De foto’s worden als vanzelfsprekend direct afgedrukt en de filmpjes kun je direct op Facebook of op Instagram delen. Ook worden deze na gestuurd via WeTransfer zodat jullie na jullie feest of evenement het nog vele malen kunnen herbeleven.

Voor zakelijke evenementen is de GIF booth de ideale manier om nog meer aandacht te trekken op je website of social media kanalen. De bewegende filmpjes zullen snel de aandacht trekken en zo voor meer exposure op een unieke manier zorgen

 

2 x GIF invoegen

Persoonlijke Props

De FotoBooth Fabriek is de meest uitgebreide en complete Photobooth leverancier van Nederland. Onze Photobooths zijn standaard uitgerust met een breed pakket aan allerlei props. Hoedjes, mutsen, brillen, snorren, hotdogs, wc-borstels, pruiken, boa’s, stropdassen en nog veel meer!

Naast onze standaard sets kunnen wij ook diverse soorten thema props verzorgen. Hiervoor vragen wij uiteraard wel een extra vergoeding, maar met deze speciale thema propssets maak je een feest nog unieker.

We hebben verschillende soorten thema’s beschikbaar:

 • Kerst
 • Hippie
 • Glitter en Glamour
 • Pasen
 • Wedding
 • Love
 • Oud & Nieuw
 • Birthday
 • Tarzan & Jane
 • Disney
 • Prinsessen en Prinsen
 • Las Vegas
 • Kings and Queens
 • Food

Mocht je thema pakket er nu niet bij staan neem dan contact met ons op..

Voor bedrijven is het mogelijk om je propsset geheel in stijl van je eigen bedrijf te organiseren. Hierbij valt te denken aan onder andere hoedjes, stropdassen en brillen te laten bedrukken met jullie logo of slogan maar ook aan speciale props in de vorm van jullie producten.

 

FOTO PROPS KIST EN KERST FOTO + FOTO VEEL MENSEN PROPS (3)

Fotostrip Enveloppe

Een unieke fotostrip ontworpen door de FotoBooth Fabriek is al een cadeau op zich. Maar met de Fotostrip enveloppe maak je hem nog specialer.

De enveloppe is speciaal ontworpen voor onze fotostrips en er past precies één fotostrip (of meer natuurlijk) in. De enveloppes zijn gemaakt van luxe papier en kunnen bedrukt worden met jullie namen of met jullie bedrijfsnaam of logo.

De enveloppes met daarin jullie fototastische herinnering zijn een fenomenaal geschenk om te geven en om te krijgen!

Branding van onze producten

Al de producten van de FotoBooth Fabriek zijn te branden in huisstijl, festival stijl of juist in de kleuren van een nieuw te lanceren product. The sky is the limit is een bekend gezegde, maar bij de FotoBooth Fabriek is dat echt zo. We kunnen de animaties van het aftellen personaliseren met stemmen, animaties en zelfs filmpjes.

Het aangezicht van onze producten kunnen we wrappen, spuiten, bestickeren of graferen zodat ons product geheel wordt opgenomen in jullie speciale evenement. Wij denken hierin graag met jullie mee en zorgen ervoor dat wanneer er een photobooth van de FotoBooth Fabriek staat, het een onvergetelijke ervaring wordt.

Branding van onze producten

Met het social mediastation kan je klanten of gasten de foto die zij net hebben genomen naar hun eigen email, Facebook, Twitter of Instagram account laten sturen. Door onze software kunnen zij op een hele gemakkelijke en vooral veilige manier de zojuist gemaakte foto’s delen op hun eigen pagina’s of ontvangen zij hem met een uniek kader in de mail.

Het social mediastation is uitermate geschikt voor beurzen, congressen of grote evenementen waar je bijzonder acties mee kan bedenken. Wij denken graag mee in de juiste oplossing om jullie product of bedrijf op weg te helpen met een onvergetelijke actie.

Backdrops (achterwand)

Een achterwand of ook wel backdrop genoemd, is sfeerbepalend foor je foto. Met een mooie achterwand breng je je foto’s naar een hele andere plek. Bij de FotoBooth Fabriek hebben wij de eeuwenoude kunst van het foto’s maken goed bestudeerd en hebben we een aantal backdrops die je foto’s nog onvergetelijker maken.

Een mooie backdrop voor je bruiloft? Een custom backdrop met jullie bedrijfsnaam op de achtergrond? Een ouderwetse tegelvloer voor de ruigere look? Of willen jullie met een greenscreen aan de gang? Vanuit ons standaard assortiment hebben wij al voor iedereen wat te kiezen.

Je kan bij ons ook terecht voor bijzondere en unieke achterwanden. Deze kunnen wij samen met jullie ontwerpen en dan schittert deze backdrop bij jullie op je feest, trouwerij of zakelijke evenement.

Hierbij een kleine selectie van de backdrops waar jij bij de FotoBooth Fabriek uit kan kiezen:

Animatie

Wanneer je je feest of evenement een nog persoonlijker tintje wil geven denken wij bij de FotoBooth Fabriek graag met je mee! De stem van onze Photobooths laten inspreken door jullie directeur? Een corporate bedrijfsfilmpje voor je klanten? Of juist een kort reclamefilmpje voordat jullie klanten of gasten op de foto gaan met een van onze fantastische Photobooths?

De FotoBooth Fabriek snapt juist dat deze details extra belangrijk zijn. Tegenwoordig draait het allemaal om beleven en beleving. In deze digitale tijd waarin alles al heel erg snel gaat moet je onderscheidend zijn. Door een speciale animatie te gebruiken op onze Photobooths creëren wij samen met jullie een unieke ervaring die niemand anders heeft.

Je collega’s zullen verbaasd zijn als zij de stem van de directeur met instructies en een leuke grap uit onze Photobooths horen komen. Je klant zal net even wat vaker aan je denken als hij of zij een speciale reclame krijgt die alleen met het fotostripje van de Photobooth is in te leveren. En als bedrijf maak je de Photobooth beleving nog intenser door juist dat beetje extra te geven waardoor je wellicht je gewaarde zakenrelatie nog meer in het zonnetje zet.

Deze animatie zijn allemaal ideeën van wat er bij de FotoBooth Fabriek mogelijk is. Wij denken graag buiten de kaders en willen samen met jullie onvergetelijke herinneringen maken!