Upgrades

Je kunt hier onze te gekke extra opties voor onze fotohokjes vinden. Een interactiepakket, hashtag-printer, gastenboek, thema-feestaccessoires en meer. Alles voor de extra fun!

Meer informatie

gastenboek

Een gastenboek saai? Niet als ie gevuld is met te gekke fotostrips! Wij regelen een luxe gastenboek met al het knip- en plakmateriaal en de gasten kunnen zich uitleven. Het boek is gemaakt van een soort kraftmateriaal. Naast de standaard kraftkleurige bladen kunnen we ook zwarte bladen voor je regelen. Daarnaast regelen we ook smiley stickers voor je. Dan wordt het gastenboek extra creatief. Da’s pas een leuk aandenken!

- Kraft gastenboek
- 20 bladen (80 fotostrips)
- Leuke stickers
- Knip, plak en schrijfmaterialen inbegrepen
€75,00

collage

Wil je ook thuis na kunnen genieten van het feest? Dat kan met een prachtige collage van de leukste foto’s uit het fotohokje. We maken de collage in kleur of in tijdloos zwart-wit. Het gaat hier om een hoge kwaliteit fotoafdruk van 50x70cm.

1 collage 50x70cm €65,-
2 collages 50x70cm €120,-
3 collages 50x70cm €175,-

fotostrip houders

Tijdens het feest krijg je 25 van deze design fotostrip houders van ons cadeau. Hierin blijven je fotostripjes heel mooi. Je hebt de mogelijkheid om extra fotostriphouders bij te bestellen.

 
Deze fotostrips kun je op twee manieren krijgen, namelijk:1. MijnFotohokje ontwerp, hiervan krijg je er 25 gratis.2. Met een speciaal voor jou ontworpen lay-out (+ €85,00) Je betaalt hierbij de fotostrips (punt 1) plus de kosten van het ontwerp. Rekenvoorbeeld. Je wilt 100 op maat gemaakte fotostrips. Hiervoor betaal je €40,00 + €85,00 = €125,00. 

25 stuks inbegrepen
50 stuks €18,-
75 stuks €29,-
100 stuks €40,-
125 stuks €49,50
150 stuks €60,50
175 stuks €71,-
200 stuks €82,-
Maatwerk stempel €65,-

Fotostrip houders zonder bedrukking zijn ook te leveren.

deel- en printstation

Met het printpakket kunnen jij en je gasten onbeperkt extra printjes maken van de gemaakte fotostripjes. Daarnaast kun je één van de 3 foto's op je fotostrip in het groot geprint krijgen (10x15cm).

Printstation (extra fotostrips 5x15cm en/of grote 10x15cm extra prints) €65,-

thema feestaccessoires

Themafeesten zijn fun. Dikke fun. Daarom hebben we voor deze parties de thema-koffer-met-feestaccessoires. Speciaal voor jullie themafeest verzorgen wij bijpassende accessoires, zodat jullie foto’s geheel in stijl van het themafeest zijn. Bij het bestellen van het fotohokje kun je de thema-feest optie kiezen en het thema van je feest aangeven.

Feestaccessoires in het gewenste thema €40,-

hokje in huisstijl

Het fotohokje helemaal op maat maken voor een personeelsfeest, festival of ander evenement? De drie panelen (zijkanten + voorkant) kunnen we helemaal aanpassen aan je eigen (huis)stijl. De transparante panelen zijn ook in het donker goed te zien, ze worden opgelicht door onze gekleurde led-verlichting. Handig om je logo ook in het donker zichtbaar te maken.

Bestickerde lichtplaten €150,-

instagram hashtagprinter

Maak van het fotohokje een Instagram printstation. Hoe werkt het? Je bedenkt een unieke hashtag voor je feest, bijvoorbeeld #bruiloftmartijnjanine of #naambedrijf. Zorg dat mensen deze hashtag gebruiken voor de foto’s die ze posten op Instagram of Twitter. Wij stellen de laptop dan in op deze hashtag. De foto’s die voorzien zijn van deze hashtag zullen dan automatisch binnenkomen, en in een bepaald template worden gezet. Dit kan dan door de gasten zelf weer worden uitgeprint op de laptop.  

Instagram Hashtagprinter €95,-

kies je achtergrond

Witte achtergrond inbegrepen   Standaard achtergronden +€30,-