Praktische informatie

Dit is de supportpagina waar praktische vragen beantwoord worden.

Navigeer snel naar je antwoord:

 

Kan het fotohokje overal staan?

Het fotohokje kan (bijna) overal staan. Het bestaat uit meerdere delen en kan dus via een trap naar boven.
Terug naar boven

Hoeveel ruimte heb je nodig voor het fotohokje?

Het fotohokje heeft qua oppervlakte 1 x 2,5 meter nodig en is 2,30 meter hoog.
Terug naar boven

Hoeveel stroompunten gebruikt het fotohokje?

Het fotohokje heeft aan één stopcontact voldoende.
Terug naar boven

Gebruiken jullie wifi van de feestlocatie?

Normaal gesproken hebben we geen wifi nodig. Alleen als je wilt dat de foto’s gemaild mogen worden zullen we gebruik maken van wifi. Als je kiest voor de upgrade hashtagmagneet is het wel van belang dat er internet aanwezig is. Dan gebruiken we graag de wifi van de feestlocatie. Mocht de wifi niet snel en stabiel genoeg zijn, dan hebben we zelf een internetkabel (UTP) van 15 meter bij ons. Die kunnen we dan inpluggen bij de locatie voor een snellere en stabielere verbinding.
Terug naar boven

Hoe lang duurt het opbouwen?

We zijn anderhalf uur vóór de geboekte tijd aanwezig op de feestlocatie. Hiervan hebben we drie kwartier nodig om het fotohokje neer te zetten. De rest van de tijd hebben we nodig om andere praktische zaken te regelen.
Terug naar boven

Rekenen jullie ook kilometervergoeding en parkeerkosten?

Ja, we rekenen 25 cent per kilometer vanaf Ede (Gelderland). Parkeren doen we het liefst op een gratis parkeerterrein. Mocht dat niet mogelijk zijn dan nemen wij de eerste €10,- parkeerkosten voor onze rekening, alles daarboven voegen we toe aan de factuur.
Terug naar boven

Kan het fotohokje buiten staan?

Ja, dit is mogelijk. Belangrijk is wel dat het fotohokje droog en stabiel staat, ook moet wel een stroompunt in de buurt zijn. Waar het fotohokje niet van houdt is bijvoorbeeld gras of een vochtige ruimte. We hebbenéén partytent beschikbaar om het fotohokje onder te zetten. Wil je daar gebruik van maken? Laat het ons weten. Dan kijken we of deze nog beschikbaar is voor de feestdatum.
Terug naar boven

Wat hebben jullie nodig voor een slideshow?

We gebruiken een HDMI aansluiting om het beeldscherm of beamer aan te sluiten op het fotohokje. De meeste beamers/beeldschermen zijn hier tegenwoordig van voorzien. Let op: we nemen niet zelf een beeldscherm/beamer mee. Let op 2: de maximale afstand van het beeldscherm tot het fotohokje is 8 meter.
Terug naar boven

Hoe ziet het fotohokje er uit?

Op onze inspiratiepagina kun je beeldmateriaal vinden van fotohokjes in actie.
Terug naar boven

Wat hebben jullie nodig om een leuke fotostrip te maken?

Het beste kunnen we werken met digitale bestanden van de uitnodiging/trouwkaart. Je kunt op onze inspiratiepagina een voorbeeld vinden. Mocht dat niet aanwezig zijn, dan is een foto hiervan ook voldoende. Is er geen speciale uitnodiging? Geef ons dan wat kleuren en tekst waar we mee kunnen werken. Hou de tekst beknopt en puntig.
Terug naar boven