Basispakket

Hier vind je wat allemaal inbegrepen is bij het basispakket. Dit basispakket krijg je voor 475,-. Er is heel veel inbegrepen bij dit pakket, 3 uur huurtijd, een maatwerk fotostrip, alle beelden digitaal, fotostrip houders, props en meer. 

Ga naar het pakket

3 uur huurtijd

3 uren aaneengesloten onbeperkt lol in het fotohokje. Dat is dus 3 uren lang lachen, gieren, brullen. Na iedere sessie krijg je gelijk 2 fotostrips. Als er een medewerker beschikbaar is zal deze de gasten enthousiasmeren en uitleg geven. 

feestaccessoires

Maak het zo bont als je wilt! We hebben in ons basispakket een koffer met hoeden, brillen en boa’s. Maar dat niet alleen, ook de mondjes en snorretjes op stokjes zijn inbegrepen in het basispakket. De mondjes en snorretjes zijn altijd binnen handbereik dankzij de speciale houder in het fotohokje. Nieuw bij het basispakket zijn de tekstbordjes.

kies uit 5 gordijnen

Ons fotohokje is er in vier verschillende looks. Op die manier past er altijd een fotohokje bij jouw feest. Al deze gordijnen hebben aan de binnenkant een lichtgrijs gordijn. Welke vind jij het mooist?

maatwerk fotostrip

Een bruiloft, personeelsfeest, verjaardag…ieder feest is anders. Daarom maken we graag een unieke fotostrip die past bij jouw feest. Vind je 't leuk om elementen van je trouwkaart terug te zien of wil je het logo van je bedrijf op de fotostrip? Dit alles kan en is inbegrepen in ons basispakket.

beelden op usb

Benieuwd naar alle foto ’s die er tijdens het feest zijn gemaakt? Ga dan maar gauw klaarzitten. Aan het einde van de huurtijd krijg je gelijk een USB-stick mee naar huis. Hierop vind je alle gemaakte foto's en fotostrips. De beelden zijn in hoge kwaliteit, zonder watermerk.

fotostrip houders

De fotostrips blijven het mooist als ze bewaard worden in een degelijke houder. We hebben hiervoor houders van kraftpapier ontwikkeld. Deze zijn ook leuk als staand ‘fotolijstje’ op de tafel. Hiervan zijn 25 stuks inbegrepen bij het basispakket. Wil je een eigen tekst of logo op de fotostriphouder plaatsen? Dat kan! We kunnen een stempel of sticker voor jou opmaken. Zo kun je de fotostripjes in een gepersonaliseerde fotostriphouder meegeven aan je gasten.

* pleziermaker

De medewerker zet altijd alles voor je klaar en haalt alles weer op. Begeleiding van gasten tijdens het feest is ook mogelijk. Vraag naar de beschikbaarheid.

* boomerang gifs

2 van de 6 fotohokjes beschikken over deze functie.
Vind je deze functie belangrijk? Vraag naar de beschikbaarheid.